Davant de la impossibilitat del CLC de verificar el contingut de les activitats de formació externes que es difonen i publiciten a través dels canals del Col·legi, i de protegir els interessos de les persones col·legiades que hi accedeixen; i atès que la difusió i publicitat d'aquestes activitats no és una de les funcions del CLC previstes en llurs Estatuts, la Junta de Govern del CLC reunida el dia 13 de juliol de 2018 ha acordat aprovar el nous criteris del Col·legi per a la publicitat i difusió d'activitats de formació externes, que seran d'aplicació a partir de la seva publicació a la web i al full informatiu. I - El Col·legi deixa de prestar el servei de plataforma de difusió d'activitats externes. Aquest fet implica que no s'utilitzaran els canals de difusió del CLC (full informatiu, web, xarxes i revista) per difondre activitats de formació externes encara que es compleixin criteris que anteriorment s'havien utilitzat per regular la difusió (com és la oferta de difusió a canvi de descomptes als col·legiats o bé a canvi del pagament d'un import). Aquest nou criteri no s'aplicarà en el cas que hi hagi un conveni signat que reguli expressament la difusió d'activitats (vegeu punt següent). Les col·laboracions del CLC amb associacions i altres entitats representatives dels interessos ciutadans directament vinculades amb l'exercici de la professió col·legiada s'articularan mitjançant convenis de col·laboració. Aquests convenis podran incloure acords explícits de difusió d'activitats de formació. La Junta de Govern valorarà la signatura de convenis de col·laboració amb: - Altres col·legis professionals de logopedes. - Col·legis professionals d'altres professions. - Societats científiques. - Universitats. - Associacions de caràcter professional. - Associacions d'interès públic. Aquests criteris entraran en vigor a partir de la seva publicació al web i full informatiu.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
20 de juliol 2018
NOUS CRITERIS DEL COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA PER A LA PUBLICITAT I DIFUSIÓ D'ACTIVITATS DE FORMACIÓ EXTERNES
Davant de la impossibilitat del CLC de verificar el contingut de les activitats de formació externes que es difonen i publiciten a través dels canals del Col·legi, i de protegir els interessos de les persones col·legiades que hi accedeixen; i atès que la difusió i publicitat d'aquestes activitats no és una de les funcions del CLC previstes en llurs Estatuts, la Junta de Govern del CLC reunida el dia 13 de juliol de 2018 ha acordat aprovar el nous criteris del Col·legi per a la publicitat i difusió d'activitats de formació externes, que seran d'aplicació a partir de la seva publicació a la web i al full informatiu.

I - El Col·legi deixa de prestar el servei de plataforma de difusió d'activitats externes. Aquest fet implica que no s'utilitzaran els canals de difusió del CLC (full informatiu, web, xarxes i revista) per difondre activitats de formació externes encara que es compleixin criteris que anteriorment s'havien utilitzat per regular la difusió (com és la oferta de difusió a canvi de descomptes als col·legiats o bé a canvi del pagament d'un import).

Aquest nou criteri no s'aplicarà en el cas que hi hagi un conveni signat que reguli expressament la difusió d'activitats (vegeu punt següent).

Les col·laboracions del CLC amb associacions i altres entitats representatives dels interessos ciutadans directament vinculades amb l'exercici de la professió col·legiada s'articularan mitjançant convenis de col·laboració. Aquests convenis podran incloure acords explícits de difusió d'activitats de formació. La Junta de Govern valorarà la signatura de convenis de col·laboració amb:

- Altres col·legis professionals de logopedes.
- Col·legis professionals d'altres professions.
- Societats científiques.
- Universitats.
- Associacions de caràcter professional.
- Associacions d'interès públic.

Aquests criteris entraran en vigor a partir de la seva publicació al web i full informatiu.
 
Comparteix aquesta notícia