El CLC posa a disposició dels col·legiats tres nous documents per tal que puguin ser utilitzats per tots els col·legiats en la seva pràctica clínica. Aquests documents són: NOU MODEL DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (Document d'Informació i Consentiment del Pacient) adaptat al nou Reglament general de protecció de dades (RGPD). Aquest nou model substitueix els tres models anteriors que el CLC havia posat a disposició (autorització d'intercanvi d'informació amb els professors per a finalitats terapèutiques, autorització d'intercanvi d'informació amb altres professionals per a finalitats terapèutiques i autorització d'enregistrament d'imatge i veu per a finalitats terapèutiques/pedagògiques) i els uneix en un sol document per facilitar el tràmit. MODEL DE CONSENTIMENT INFORMAT DEL PACIENT D'UN TRACTAMENT LOGOPÈDIC per tal que el pacient o el seu representant legal donin el seu consentiment al professional logopeda i al seu equip (si en té) per a que duguin a terme el tractament indicat. MODEL DE DECLARACIÓ RESPONSABLE DE LA POTESTAT PARENTAL per utilitzar en aquells casos menors d'edat en els quals només s'obté la signatura del document de consentiment informat per part d'un dels progenitors. Podeu trobar els documents a l'àrea restringida del web: ÀREA COL·LEGIAL, INFORMACIONS I RECURSOS, VISUALITZAR INFORMACIONS PER A COL·LEGIATS/DES.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
02 de agost 2018
MODELS D'AUTORITZACIONS
El CLC posa a disposició dels col·legiats tres nous documents per tal que puguin ser utilitzats per tots els col·legiats en la seva pràctica clínica. Aquests documents són:

NOU MODEL DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL (Document d'Informació i Consentiment del Pacient) adaptat al nou Reglament general de protecció de dades (RGPD). Aquest nou model substitueix els tres models anteriors que el CLC havia posat a disposició (autorització d'intercanvi d'informació amb els professors per a finalitats terapèutiques, autorització d'intercanvi d'informació amb altres professionals per a finalitats terapèutiques i autorització d'enregistrament d'imatge i veu per a finalitats terapèutiques/pedagògiques) i els uneix en un sol document per facilitar el tràmit.

MODEL DE CONSENTIMENT INFORMAT DEL PACIENT D'UN TRACTAMENT LOGOPÈDIC per tal que el pacient o el seu representant legal donin el seu consentiment al professional logopeda i al seu equip (si en té) per a que duguin a terme el tractament indicat.

MODEL DE DECLARACIÓ RESPONSABLE DE LA POTESTAT PARENTAL per utilitzar en aquells casos menors d'edat en els quals només s'obté la signatura del document de consentiment informat per part d'un dels progenitors.

Podeu trobar els documents a l'àrea restringida del web: ÀREA COL·LEGIAL, INFORMACIONS I RECURSOS, VISUALITZAR INFORMACIONS PER A COL·LEGIATS/DES.
 
Comparteix aquesta notícia