La Junta de Govern del Col·legi de Logopedes de Catalunya reunida en sessió ordinària de 26 d'octubre de 2018 va acordar sotmetre la proposta de Codi Ètic del Col·legi de Logopedes de Catalunya a informació pública col·legial, durant termini d'un mes, comptat des del dia següent a la seva publicació a la pàgina web del Col·legi, de conformitat amb el que disposa l'article 42.2 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l'exercici de professions titulades i dels col·legis professionals. El Codi Ètic del CLC estableix els principis, els valors i les normes internes que han de guiar la conducta diària de totes aquelles persones que es relacionen amb el CLC (treballadors, col·laboradors, proveïdors i agents externs). El termini per a presentar esmenes a la proposta de Codi Ètic del CLC va finalitzar el dimarts dia 27 de novembre de 2018, inclòs. No s'ha rebut cap esmena però sí que s'ha fet corregir a nivell lingüístic. S'adjunta el document corregit que s'eleva a l'Assemblea per a la seva aprovació.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
26 de octubre 2018
CODI ÈTIC DEL CLC
La Junta de Govern del Col·legi de Logopedes de Catalunya reunida en sessió ordinària de 26 d'octubre de 2018 va acordar sotmetre la proposta de Codi Ètic del Col·legi de Logopedes de Catalunya a informació pública col·legial, durant termini d'un mes, comptat des del dia següent a la seva publicació a la pàgina web del Col·legi, de conformitat amb el que disposa l'article 42.2 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l'exercici de professions titulades i dels col·legis professionals.

El Codi Ètic del CLC estableix els principis, els valors i les normes internes que han de guiar la conducta diària de totes aquelles persones que es relacionen amb el CLC (treballadors, col·laboradors, proveïdors i agents externs).

El termini per a presentar esmenes a la proposta de Codi Ètic del CLC va finalitzar el dimarts dia 27 de novembre de 2018, inclòs. No s'ha rebut cap esmena però sí que s'ha fet corregir a nivell lingüístic. S'adjunta el document corregit que s'eleva a l'Assemblea per a la seva aprovació.
Documents adjunts
Comparteix aquesta notícia