El passat dimarts 2 d'abril, la Mesa Electoral de les eleccions a tots els càrrecs del Comitè Executiu del Consejo General de Colegios de Logopedas va procedir a proclamar la única candidatura presentada, composta per: Presidenta: Sra. Mireia Sala Torrent Vicepresidenta 1a: Sra. Ana Isabel Vázquez Lojo Vicepresident 2n: Sr. Antonio Clemente Ruiz Secretària: Sra. María Carmen Castro Iglesias Vicesecretària: Sra. Laura Fernández-Victorio Alonso Tresorera: Sra. Cristina Peris Hernández. D'acord amb els Estatuts i el calendari electoral aprovat, tots els membres de l'assemblea disposen fins el dia 6 d'abril de 2019 per a procedir a la impugnació de dita proclamació, si ho consideren pertinent.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
04 de abril 2019
PROCLAMADA LA CANDIDATURA ENCAPÇALADA PER MIREIA SALA A LES ELECCIONS DEL COMITÈ EXECUTIU DEL CONSEJO GENERAL DE COLEGIOS DE LOGOPEDAS.
El passat dimarts 2 d'abril, la Mesa Electoral de les eleccions a tots els càrrecs del Comitè Executiu del Consejo General de Colegios de Logopedas va procedir a proclamar la única candidatura presentada, composta per:

Presidenta: Sra. Mireia Sala Torrent
Vicepresidenta 1a: Sra. Ana Isabel Vázquez Lojo
Vicepresident 2n: Sr. Antonio Clemente Ruiz
Secretària: Sra. María Carmen Castro Iglesias
Vicesecretària: Sra. Laura Fernández-Victorio Alonso
Tresorera: Sra. Cristina Peris Hernández.

D'acord amb els Estatuts i el calendari electoral aprovat, tots els membres de l'assemblea disposen fins el dia 6 d'abril de 2019 per a procedir a la impugnació de dita proclamació, si ho consideren pertinent.
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia