El passat 7 de juny la Facultat de Psicologia de la Universitat de València va acollir la Asamblea General de la Conferencia de los Decanos de Logopedia de las Universidades Españolas. Com cada any, la Conferencia de Decanos de Logopedia de las Universidades Españolas va convidar a la presidenta del Consejo General de Colegios de Logopedas a participar a la seva assemblea anual, que es va dur a terme el 7 de juny a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. També hi va assistir Amparo Ygual, vicepresidenta del Col·legi Oficial de Logopedes de la Comunitat Valenciana. Vegeu la notícia que publica el Consejo General de Colegios de Logopedas aquí http://bit.ly/Conferència-Degans
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
13 de juny 2019
EL CONSEJO CONVIDAT A LA CONFERENCIA DE DECANOS DE LOGOPEDIA
El passat 7 de juny la Facultat de Psicologia de la Universitat de València va acollir la Asamblea General de la Conferencia de los Decanos de Logopedia de las Universidades Españolas.

Com cada any, la Conferencia de Decanos de Logopedia de las Universidades Españolas va convidar a la presidenta del Consejo General de Colegios de Logopedas a participar a la seva assemblea anual, que es va dur a terme el 7 de juny a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. També hi va assistir Amparo Ygual, vicepresidenta del Col·legi Oficial de Logopedes de la Comunitat Valenciana.

Vegeu la notícia que publica el Consejo General de Colegios de Logopedas aquí http://bit.ly/Conferència-Degans
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia