El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats ha publicat el seu informe INSERCIÓN LABORAL DE LOS EGRESADOS UNIVERSITARIOS. CURSO 2013-14 (ANÁLISIS HASTA 2018). Segons aquest informe, el Grau de Logopèdia figura entre les titulacions amb major ocupabilitat. Dels 602 egressats el curs 2013-14, el 51,2% tenien feina al cap d'un any de graduar-se i el 85,4% tenia feina al cap de 4 anys d'haver-se graduat. La branca de Ciències de la Salut és la que presenta entre els seus egressats un major percentatge d'autònoms perquè inclou titulacions amb una alta tendència a exercir per compte propi. En el cas de la logopèdia, al quart any després de graduar-se, 1 de cada 3 logopedes és autònom. D'entre els logopedes que treballen per compte aliè 4 anys després de graduar-se el 43,77% ho fa a jornada completa i el 38,84% a jornada parcial (més de mitja jornada). http://www.ciencia.gob.es/stfls/MICINN/Universidades/Ficheros/Estadisticas/INFORME_INSERCION_2013_14.pdf
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
11 de juliol 2019
DADES D'OCUPABILITAT
El Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats ha publicat el seu informe INSERCIÓN LABORAL DE LOS EGRESADOS UNIVERSITARIOS. CURSO 2013-14 (ANÁLISIS HASTA 2018).

Segons aquest informe, el Grau de Logopèdia figura entre les titulacions amb major ocupabilitat. Dels 602 egressats el curs 2013-14, el 51,2% tenien feina al cap d'un any de graduar-se i el 85,4% tenia feina al cap de 4 anys d'haver-se graduat.

La branca de Ciències de la Salut és la que presenta entre els seus egressats un major percentatge d'autònoms perquè inclou titulacions amb una alta tendència a exercir per compte propi. En el cas de la logopèdia, al quart any després de graduar-se, 1 de cada 3 logopedes és autònom.

D'entre els logopedes que treballen per compte aliè 4 anys després de graduar-se el 43,77% ho fa a jornada completa i el 38,84% a jornada parcial (més de mitja jornada).

http://www.ciencia.gob.es/stfls/MICINN/Universidades/Ficheros/Estadisticas/INFORME_INSERCION_2013_14.pdf
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia