El passat dijous dia 14 de novembre es va constituir el Consell Tècnic de Logopèdia dins el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS). Aquest Consell és un un fòrum de caràcter professional sobre formació i desenvolupament professional dels logopedes i compta amb representació del Col·legi de Logopedes de Catalunya, de societats científiques (Asociación Española de Logopedia, Foniatría y Audiología i Societat Catalana de Logopèdia), del Consell Interuniversitari de Catalunya i experts nomenats del Departament de Salut. Les seves funcions són, entre d'altres, analitzar les necessitats de formació continuada dels professionals logopedes, proposar l'acreditació d'activitats, programes i centres de formació continuada del seu àmbit professional, designar avaluadors de les activitats, programes i centres de formació continuada de la corresponent professió i proposar iniciatives i actuacions que millorin la formació continuada en el camp de la logopèdia a Catalunya. http://canalsalut.gencat.cat/ca/professionals/formacio/continuada/acreditacio_formacio_continuada/
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
21 de novembre 2019
CONSTITUCIÓ DEL CONSELL TÈCNIC DE LOGOPÈDIA DINS EL CCFCPS
El passat dijous dia 14 de novembre es va constituir el Consell Tècnic de Logopèdia dins el Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).

Aquest Consell és un un fòrum de caràcter professional sobre formació i
desenvolupament professional dels logopedes i compta amb representació del Col·legi de Logopedes de Catalunya, de societats científiques (Asociación Española de Logopedia, Foniatría y Audiología i Societat Catalana de Logopèdia), del Consell Interuniversitari de Catalunya i experts nomenats del Departament de Salut.

Les seves funcions són, entre d'altres, analitzar les necessitats de formació continuada dels professionals logopedes, proposar l'acreditació d'activitats, programes i centres de formació continuada del seu àmbit professional, designar avaluadors de les activitats, programes i centres de formació continuada de la corresponent professió i proposar iniciatives i actuacions que millorin la formació continuada en el camp de la logopèdia a Catalunya.

http://canalsalut.gencat.cat/ca/professionals/formacio/continuada/acreditacio_formacio_continuada/
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia