El Síndic presenta l'Informe anual sobre els drets dels infants 2019, que conté aspectes destacats de l'actuació del Síndic en defensa dels drets dels infants i adolescents. En l'apartat -Dret dels infants amb discapacitat- l'informe parla del dret dels infants a ser atesos pels serveis especialitzats en logopèdia en el sistema educatiu i en el sistema públic de salut (vegeu pàgines 69-70). L'informe destaca que el Síndic ha tramitat queixes de professionals i famílies que denuncien la manca de recursos d'atenció logopèdica a infants amb alteracions de la comunicació i assenyala el Departament d'Educació, el Departament de Salut i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies com les Administracions afectades. També recorda que l'article 44 de la Llei 14/2010, de 27 de maig, dels drets i les oportunitats en la infància i l'adolescència, estableix que els infants i els adolescents tenen dret a la promoció, la prevenció i la protecció de la salut i a l'atenció sanitària i, entre d'altres, a rebre atenció sanitària adequada al seu nivell evolutiu, atenent tant els aspectes orgànics com els aspectes emocionals, i, d'acord amb el que disposa la legislació vigent, beneficiar-se de les prestacions del sistema sanitari públic. http://www.sindic.cat/site/unitFiles/6720/Informe%20infancia_2019_cat.pdf
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
04 de desembre 2019
INFORME SÍNDIC DE GREUGES
El Síndic presenta l'Informe anual sobre els drets dels infants 2019, que conté aspectes destacats de l'actuació del Síndic en defensa dels drets dels infants i adolescents. En l'apartat -Dret dels infants amb discapacitat- l'informe parla del dret dels infants a ser atesos pels serveis especialitzats en logopèdia en el sistema educatiu i en el sistema públic de salut (vegeu pàgines 69-70).

L'informe destaca que el Síndic ha tramitat queixes de professionals i famílies que denuncien la manca de recursos d'atenció logopèdica a infants amb alteracions de la comunicació i assenyala el Departament d'Educació, el Departament de Salut i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies com les Administracions afectades.

També recorda que l'article 44 de la Llei 14/2010, de 27 de maig, dels drets i les oportunitats en la infància i l'adolescència, estableix que els infants i els adolescents tenen dret a la promoció, la prevenció i la protecció de la salut i a l'atenció sanitària i, entre d'altres, a rebre atenció sanitària adequada al seu nivell evolutiu, atenent tant els aspectes orgànics com els aspectes emocionals, i, d'acord amb el que disposa la legislació vigent, beneficiar-se de les prestacions del sistema sanitari públic.

http://www.sindic.cat/site/unitFiles/6720/Informe%20infancia_2019_cat.pdf

 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia