El Departament de Salut insta a la suspensió de congressos, seminaris, simpòsis, jornades, cursos o qualsevol altra activitat formativa per a professionals sanitaris que siguin de caràcter presencial a Catalunya, i alhora també insta als professionals a què no assisteixin a les jornades que es fan fora del país. La vigència d'aquestes mesures s'inicia el dia 5 de març de 2020 i son susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment i, en tot cas, seran revisades amb caràcter setmanal per l'autoritat sanitària. Vegeu la resolució de la Consellera aquí http://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/C/coronavirus-2019-ncov/resolucio-coronavirus.pdf En conseqüència, i d'acord amb el que estableix l'apartat quart de la resolució, el Col·legi de Logopedes de Catalunya s'ha vist obligat a ajornar els següents actes: - Celebració del Dia Europeu de la Logopèdia previst pel dia 12 de març. - Curs de TEL a càrrec del Gerardo Aguado previst pel dia 13 de març. - Sessió del CELF-5 a càrrec del Gerardo Aguado prevista pel dia 14 de març. - Curs Avaluació clínica dels fonaments del llenguatge. Anàlisi i interpretació 1a edició previst pel dia 20 de març. Des del CLC ens posarem en contacte per correu electrònic amb les persones inscrites. Així mateix, anunciem que el Comitè Organitzador de les 14es JORNADES INTERDISCIPLINÀRIES CATALANES DE RESIDÈNCIES DE GENT GRAN (del qual el CLC en forma part) també s'ha vist obligat a anul·lar-les pel mateix motiu.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
05 de març 2020
En compliment de la resolució emesa pel Departament de Salut, el CLC ajorna els actes previstos per a la setmana vinent
El Departament de Salut insta a la suspensió de congressos, seminaris, simpòsis, jornades, cursos o qualsevol altra activitat formativa per a professionals sanitaris que siguin de caràcter presencial a Catalunya, i alhora també insta als professionals a què no assisteixin a les jornades que es fan fora del país. La vigència d'aquestes mesures s'inicia el dia 5 de març de 2020 i son susceptibles de revisió en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment i, en tot cas, seran revisades amb caràcter setmanal per l'autoritat sanitària. Vegeu la resolució de la Consellera aquí http://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/C/coronavirus-2019-ncov/resolucio-coronavirus.pdf

En conseqüència, i d'acord amb el que estableix l'apartat quart de la resolució, el Col·legi de Logopedes de Catalunya s'ha vist obligat a ajornar els següents actes:

- Celebració del Dia Europeu de la Logopèdia previst pel dia 12 de març.
- Curs de TEL a càrrec del Gerardo Aguado previst pel dia 13 de març.
- Sessió del CELF-5 a càrrec del Gerardo Aguado prevista pel dia 14 de març.
- Curs Avaluació clínica dels fonaments del llenguatge. Anàlisi i interpretació 1a edició previst pel dia 20 de març.

Des del CLC ens posarem en contacte per correu electrònic amb les persones inscrites.

Així mateix, anunciem que el Comitè Organitzador de les 14es JORNADES INTERDISCIPLINÀRIES CATALANES DE RESIDÈNCIES DE GENT GRAN (del qual el CLC en forma part) també s'ha vist obligat a anul·lar-les pel mateix motiu.
 
Comparteix aquesta notícia