Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, el Col·legi de Logopedes de Catalunya ha instaurat el teletreball a tota la plantilla a partir de dilluns dia 16 de març. Les vostres trucades seran ateses de 10h a 14h i de 15h a 19h. Tanmateix es prega que, en la mesura del possible, feu les vostres consultes per correu electrònic i que no acudiu presencialment a la seu del Col·legi. Us recordem que ahir varem emetre aquests comunicats en relació a l'alerta sanitària que estem vivint: https://www.clc.cat/ca/noticies/10015384/comunicats-davant-l-alerta-sanitaria-provocada-pel-covid-19#home Pel que fa als dubtes que molts de vosaltres teniu respecte si heu de tancar o no les vostres consultes, us recordem que el Col·legi de Logopedes de Catalunya NO és competent per decretar-ne el tancament. L'ordre haurà de venir donada per les autoritats sanitàries competents. Us demanem, per tant, que us mantingueu informats a través dels canals oficials. Caldrà l'esforç i el compromís de tots i totes per fer front a aquesta crisi sanitària, econòmica i social. Seguim a la vostra disposició, Junta de Govern
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
13 de març 2020
EL COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA HA INSTAURAT EL TELETREBALL A PARTIR DE DILLUNS DIA 16 DE MARÇ
Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, el Col·legi de Logopedes de Catalunya ha instaurat el teletreball a tota la plantilla a partir de dilluns dia 16 de març. Les vostres trucades seran ateses de 10h a 14h i de 15h a 19h. Tanmateix es prega que, en la mesura del possible, feu les vostres consultes per correu electrònic i que no acudiu presencialment a la seu del Col·legi.

Us recordem que ahir varem emetre aquests comunicats en relació a l'alerta sanitària que estem vivint: https://www.clc.cat/ca/noticies/10015384/comunicats-davant-l-alerta-sanitaria-provocada-pel-covid-19#home

Pel que fa als dubtes que molts de vosaltres teniu respecte si heu de tancar o no les vostres consultes, us recordem que el Col·legi de Logopedes de Catalunya NO és competent per decretar-ne el tancament. L'ordre haurà de venir donada per les autoritats sanitàries competents. Us demanem, per tant, que us mantingueu informats a través dels canals oficials.

Caldrà l'esforç i el compromís de tots i totes per fer front a aquesta crisi sanitària, econòmica i social.

Seguim a la vostra disposició,

Junta de Govern
 
Comparteix aquesta notícia