El Departament de Salut resol suspendre tota l'activitat assistencial de caràcter no urgent dels centres, serveis i establiments sanitaris de titularitat privada de règim ambulatori i que presten serveis exclusivament de provisió privada. Aquests centres, serveis i establiments han de garantir exclusivament l'atenció als problemes de salut que puguin tenir una evolució desfavorable si es demora el seu tractament segons el criteri dels professionals sanitaris que presten assistència. La vigència d'aquestes mesures entra en vigor a les 00.00 hores del dia 24 de març de 2020 i es mantindrà mentre estigui en vigor el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, sense perjudici que es prorroguin en funció de les necessitats organitzatives i assistencials derivades de l'evolució de la crisi sanitària. Vegeu resolució aquí: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8093B/1790761.pdf Des del Col·legi de Logopedes de Catalunya s'havia sol·licitat el tancament de centres el 18 de març a través d'una carta dirigida al President Torra i a la Consellera Vergés (https://www.clc.cat/pdf/module_28/10015396/200318-SOLLICITUD-TANCAMENT-CENTRES-I-CONSULTES-DE-LOGOPEDIA---CLC____JX0N8tlyiKWf3hpvib4K_ca.pdf) i el 20 de març amb la signatura d'un comunicat conjunt amb els col·legis de fisioterapeutes, odontòlegs i estomatòlegs, podòlegs i òptics i optometristes (https://www.clc.cat/pdf/module_28/10015402/Comunicat_fisio_odont_podo_v4____BQOiENyemkblFH9kaIcT_ca.pdf). També des del Consejo General de Colegios de Logopedas s'han emprès múltiples accions a nivell nacional per aconseguir l'ordenament del tancament de centres durant la crisi del COVID-19.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
23 de març 2020
SE SUSPÈN TOTA L'ACTIVITAT ASSISTENCIAL DE CARÀCTER NO URGENT DELS CENTRES, SERVEIS I ESTABLIMENTS SANITARIS DE TITULARITAT PRIVADA DE RÈGIM AMBULATORI
El Departament de Salut resol suspendre tota l'activitat assistencial de caràcter no urgent dels centres, serveis i establiments sanitaris de titularitat privada de règim ambulatori i que presten serveis exclusivament de provisió privada.

Aquests centres, serveis i establiments han de garantir exclusivament l'atenció als problemes de salut que puguin tenir una evolució desfavorable si es demora el seu tractament segons el criteri dels professionals sanitaris que presten assistència.

La vigència d'aquestes mesures entra en vigor a les 00.00 hores del dia 24 de març de 2020 i es mantindrà mentre estigui en vigor el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, sense perjudici que es prorroguin en funció de les necessitats organitzatives i assistencials derivades de l'evolució de la crisi sanitària.

Vegeu resolució aquí: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8093B/1790761.pdf

Des del Col·legi de Logopedes de Catalunya s'havia sol·licitat el tancament de centres el 18 de març a través d'una carta dirigida al President Torra i a la Consellera Vergés (https://www.clc.cat/pdf/module_28/10015396/200318-SOLLICITUD-TANCAMENT-CENTRES-I-CONSULTES-DE-LOGOPEDIA---CLC____JX0N8tlyiKWf3hpvib4K_ca.pdf) i el 20 de març amb la signatura d'un comunicat conjunt amb els col·legis de fisioterapeutes, odontòlegs i estomatòlegs, podòlegs i òptics i optometristes (https://www.clc.cat/pdf/module_28/10015402/Comunicat_fisio_odont_podo_v4____BQOiENyemkblFH9kaIcT_ca.pdf).

També des del Consejo General de Colegios de Logopedas s'han emprès múltiples accions a nivell nacional per aconseguir l'ordenament del tancament de centres durant la crisi del COVID-19.
Comparteix aquesta notícia