Adjuntem nou comunicat del Consejo General de Colegios de Logopedas i els 14 col·legis de logopedes autonòmics d'Espanya instant a l'Ministeri de Sanitat a que acordi suspendre parcialment l'activitat dels centres i consultes de logopèdia de titularitat privada, suspenent l'activitat assistencial presencial no urgent durant la vigència de l'estat d'alarma i les seves pròrrogues; i per tant, ordeni el cessament de l'activitat presencial a aquests centres i consultes privades. D'aquesta manera, els centres de logopèdia i els logopedes que exerceixin la professió per compte propi que no puguin desenvolupar l'activitat professional a distància perquè o bé no poden realitzar actes terapèutics a distància sense el contacte presencial amb el pacient; o bé no disposen dels EPI imprescindibles per evitar qualsevol possible contagi -perquè hi ha una manca d'ells-, podrien acollir-se als ajuts socials i professionals relacionats amb les mesures urgents extraordinàries fixades pel Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, per raó de causa de força major, quan així ho acreditin.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
02 de abril 2020
EL CONSEJO I ELS 14 COL·LEGIS DE LOGOPEDES SOL·LICITEN DE NOU EL TANCAMENT DE CENTRES
Adjuntem nou comunicat del Consejo General de Colegios de Logopedas i els 14 col·legis de logopedes autonòmics d'Espanya instant a l'Ministeri de Sanitat a que acordi suspendre parcialment l'activitat dels centres i consultes de logopèdia de titularitat privada, suspenent l'activitat assistencial presencial no urgent durant la vigència de l'estat d'alarma i les seves pròrrogues; i per tant, ordeni el cessament de l'activitat presencial a aquests centres i consultes privades.

D'aquesta manera, els centres de logopèdia i els logopedes que exerceixin la professió per compte propi que no puguin desenvolupar l'activitat professional a distància perquè o bé no poden realitzar actes terapèutics a distància sense el contacte presencial amb el pacient; o bé no disposen dels EPI imprescindibles per evitar qualsevol possible contagi -perquè hi ha una manca d'ells-, podrien acollir-se als ajuts socials i professionals relacionats amb les mesures urgents extraordinàries fixades pel Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, per raó de causa de força major, quan així ho acreditin.
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia