https://cutt.ly/MyFqtdo abans de dimecres 3 de juny a les 18h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi. Places limitades per ordre d'inscripció." /> Presentació pública del document
El Col·legi de Logopedes de Catalunya ha editat el document "Pautes per a logopedes per al maneig de la persona amb SARS-CoV-2/COVID-19", redactat per les col·legiades Natàlia Talleda, Alba Badell, Ivet Clemente, Natàlia Fina i Carme López i revisat per les col·legaides Viridiana Arreola i Núria Oriol. Vegeu el document adjunt. Aquestes son les dades de la seva presentació pública: Dia: 4 de juny de 2020 Hora: de 16 a 17 h Lloc: la sessió serà per videoconferència a través de l'aplicació Zoom Programa: - Inauguració de la sessió, a càrrec de Mireia Sala, degana i Núria Duaso, sotsdegana - Presentació del document "Pautes per a logopedes per al maneig de la persona amb SARS-CoV-2/COVID-19", a càrrec de Natàlia Talleda - Diàleg amb les redactores del document Inscriu-te a https://cutt.ly/MyFqtdo abans de dimecres 3 de juny a les 18h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi. Places limitades per ordre d'inscripció.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
29 de maig 2020
Presentació pública del document
El Col·legi de Logopedes de Catalunya ha editat el document "Pautes per a logopedes per al maneig de la persona amb SARS-CoV-2/COVID-19", redactat per les col·legiades Natàlia Talleda, Alba Badell, Ivet Clemente, Natàlia Fina i Carme López i revisat per les col·legaides Viridiana Arreola i Núria Oriol. Vegeu el document adjunt.

Aquestes son les dades de la seva presentació pública:

Dia: 4 de juny de 2020
Hora: de 16 a 17 h
Lloc: la sessió serà per videoconferència a través de l'aplicació Zoom

Programa:

- Inauguració de la sessió, a càrrec de Mireia Sala, degana i Núria Duaso, sotsdegana

- Presentació del document "Pautes per a logopedes per al maneig de la persona amb SARS-CoV-2/COVID-19", a càrrec de Natàlia Talleda

- Diàleg amb les redactores del document

Inscriu-te a https://cutt.ly/MyFqtdo abans de dimecres 3 de juny a les 18h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi.

Places limitades per ordre d'inscripció.
Documents adjunts
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia