GESTIÓ EMOCIONAL DAVANT LA TORNADA A LA FEINA DESPRÉS DE LA CRISI COVID-19 A càrrec de - Dolors Liria Zamora. Psicòloga General Sanitària, psicoanalista i experta en Psicoteràpia. Consultora en lideratge, grups i organitzacions i col·laboradora docent de la Fundació Galatea. Col·laboradora del Servei de Telesuport Psicològic de la Fundaciò Galatea - Diana Barenblit Scheinin. Psicóloga. Especialista en psicología clínica. Psicoanalista. Psicoterapeuta. Col·laboradora del Servei de Telesuport Psicològic de la Fundació Galatea La sessió pretén oferir un espai de reflexió per ajudar a: - Identificar les emocions derivades de la incertesa davant la tornada a la feina durant la desescalada - Identificar i mobilitzar recursos personals dels que ja es disposa i d?altres que puguin ser útils (recomanacions per fer front a la nova situació) Data: 18 de Juny 2020 Hora: de 15.30 a 17 h Inscriu-te a https://bit.ly/3cOJ4Wu abans de dimecres 17 de juny a les 18 h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
11 de juny 2020
SESSIÓ ASSESSORAMENT COVID-19
GESTIÓ EMOCIONAL DAVANT LA TORNADA A LA FEINA DESPRÉS DE LA CRISI COVID-19

A càrrec de

- Dolors Liria Zamora. Psicòloga General Sanitària, psicoanalista i experta en Psicoteràpia. Consultora en lideratge, grups i organitzacions i col·laboradora docent de la Fundació Galatea. Col·laboradora del Servei de Telesuport Psicològic de la Fundaciò Galatea
- Diana Barenblit Scheinin. Psicóloga. Especialista en psicología clínica. Psicoanalista. Psicoterapeuta. Col·laboradora del Servei de Telesuport Psicològic de la Fundació Galatea

La sessió pretén oferir un espai de reflexió per ajudar a:
- Identificar les emocions derivades de la incertesa davant la tornada a la feina durant la desescalada
- Identificar i mobilitzar recursos personals dels que ja es disposa i d?altres que puguin ser útils (recomanacions per fer front a la nova situació)

Data: 18 de Juny 2020
Hora: de 15.30 a 17 h

Inscriu-te a https://bit.ly/3cOJ4Wu abans de dimecres 17 de juny a les 18 h i t'enviarem l'enllaç a la sessió perquè puguis connectar-t'hi.
 
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia