Tal com ja us vam informar a partir de l'1 de setembre de 2020 el Departament de Justícia posarà en funcionament un nou tràmit electrònic per a la gestió de les sol·licituds de pagament dels peritatges judicials que van a càrrec del Departament de Justícia i que permetrà una gestió molt més àgil del procediment al professional que ha estat nomenat judicialment per realitzar el dictamen pericial. S'ha actualitzat el contingut del web de la seu judicial electrònica de Catalunya (apartat -Destaquem-), amb una guia informativa del nou tràmit que recull captures de pantalla i un apartat de preguntes freqüents. https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/peritatges-judicials/pagament-peritatges/
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
31 de juliol 2020
DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA - INFORMACIÓ TRÀMIT ELECTRÒNIC PAGAMENT PERITATGES JUDICIALS
Tal com ja us vam informar a partir de l'1 de setembre de 2020 el Departament de Justícia posarà en funcionament un nou tràmit electrònic per a la gestió de les sol·licituds de pagament dels peritatges judicials que van a càrrec del Departament de Justícia i que permetrà una gestió molt més àgil del procediment al professional que ha estat nomenat judicialment per realitzar el dictamen pericial.

S'ha actualitzat el contingut del web de la seu judicial electrònica de Catalunya (apartat -Destaquem-), amb una guia informativa del nou tràmit que recull captures de pantalla i un apartat de preguntes freqüents.

https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/peritatges-judicials/pagament-peritatges/
 
Comparteix aquesta notícia