Seguim rebent consultes per part dels col·legiats en relació a l'ús de mascaretes transparents que permetin veure la boca de la persona que parla en les sessions presencials de logopèdia. La homologació que tenen les mascaretes transparents homologades que hi ha al mercat és una homologació com a mascareta higiènica. Això vol dir que ni són un Equip de Protecció Individual (EPI) ni són un Producte Sanitari (PS). Us enllacem un document del Grupo de Trabajo de Productos Sanitarios de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria: https://gruposdetrabajo.sefh.es/gps/images/stories/documentos/COVID-19_HIGIENICAS_MASCARILLAS.pdf A més a més, hi ha més documentació generada per aquest grup a https://gruposdetrabajo.sefh.es/gps/ Us enllacem de nou una infografia amb les indicacions del Ministeri de Sanitat en relació als diferents tipus de mascaretes existents: https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/documentos/030520_GUIA_COMPRA_MASCARILLAS.pdf. Aquesta és la normativa que cada professional ha d'adaptar al seu context professional concret. Recordeu que les mascaretes són només un mitjà complementari de protecció i que és fonamental seguir complint amb la resta de mesures preventives recomanades pel Ministeri de Sanitat.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
04 de setembre 2020
ACTUALITZACIONS SOBRE MASCARETES TRANSPARENTS
Seguim rebent consultes per part dels col·legiats en relació a l'ús de mascaretes transparents que permetin veure la boca de la persona que parla en les sessions presencials de logopèdia.

La homologació que tenen les mascaretes transparents homologades que hi ha al mercat és una homologació com a mascareta higiènica. Això vol dir que ni són un Equip de Protecció Individual (EPI) ni són un Producte Sanitari (PS).

Us enllacem un document del Grupo de Trabajo de Productos Sanitarios de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria: https://gruposdetrabajo.sefh.es/gps/images/stories/documentos/COVID-19_HIGIENICAS_MASCARILLAS.pdf

A més a més, hi ha més documentació generada per aquest grup a https://gruposdetrabajo.sefh.es/gps/

Us enllacem de nou una infografia amb les indicacions del Ministeri de Sanitat en relació als diferents tipus de mascaretes existents: https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/documentos/030520_GUIA_COMPRA_MASCARILLAS.pdf.

Aquesta és la normativa que cada professional ha d'adaptar al seu context professional concret.

Recordeu que les mascaretes són només un mitjà complementari de protecció i que és fonamental seguir complint amb la resta de mesures preventives recomanades pel Ministeri de Sanitat.
 
Comparteix aquesta notícia