La RESOLUCIÓ TSF/2193/2020, de 9 de setembre, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajut directe en favor de les persones treballadores dels centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial amb finançament totalment o parcialment públic, prevista a la disposició addicional segona del Decret llei 24/2020, de 16 de juny, de mesures extraordinàries en matèria de personal (ref. BDNS 523151) exclou els logopedes de la llista de professionals que poden ser-ne beneficiaris (vegeu https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8222/1811749.pdf). El CLC està preparant un recurs de reposició i necessita recollir dades per acreditar que efectivament hi ha logopedes que compleixen els requisits per obtenir la condició de persona beneficiària de l'ajut especificats al punt 3 de l'annex de dita resolució. Si compliu aquests requisits, preguem contesteu aquest formulari abans de dimecres 16 de setembre. Enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezdbjTlV855Y2WoeUHzV5w5lewvcqnLbvgxyQVB4XW9T5lvA/viewform El fet de contestar aquest formulari no substitueix cap tràmit amb l'Administració.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
15 de setembre 2020
FORMULARI PER A LOGOPEDES QUE TREBALLEN EN CENTRES PROVEÏDORS DE SERVEIS SOCIALS DE CARÀCTER RESIDENCIAL AMB FINANÇAMENT TOTALMENT O PARCIALMENT PÚBLIC
La RESOLUCIÓ TSF/2193/2020, de 9 de setembre, per la qual s'aprova la convocatòria d'ajut directe en favor de les persones treballadores dels centres proveïdors de serveis socials de caràcter residencial amb finançament totalment o parcialment públic, prevista a la disposició addicional segona del Decret llei 24/2020, de 16 de juny, de mesures extraordinàries en matèria de personal (ref. BDNS 523151) exclou els logopedes de la llista de professionals que poden ser-ne beneficiaris (vegeu https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8222/1811749.pdf).

El CLC està preparant un recurs de reposició i necessita recollir dades per acreditar que efectivament hi ha logopedes que compleixen els requisits per obtenir la condició de persona beneficiària de l'ajut especificats al punt 3 de l'annex de dita resolució.

Si compliu aquests requisits, preguem contesteu aquest formulari abans de dimecres 16 de setembre.

Enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezdbjTlV855Y2WoeUHzV5w5lewvcqnLbvgxyQVB4XW9T5lvA/viewform

El fet de contestar aquest formulari no substitueix cap tràmit amb l'Administració.

 
Comparteix aquesta notícia