Adjuntem la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, publicada avui dia 30 d'octubre al DOGC. En l'apartat 2n s'estableix la limitació d'entrada i sortida de persones, tant pel que fa al tancament perimetral de Catalunya, com dels municipis. El tancament perimetral, però, només s'estableix des de les 6.00h del divendres a les 6.00h del dilluns. Pel que fa als desplaçaments, tant en el tancament perimetral de Catalunya com dels municipis, només es permeten aquells que degudament justificats, es produeixin per alguns dels motius que s'indiquen: a) Assistència a centres, serveis i establiments sanitaris i socials. b) Compliment d'obligacions laborals, professionals, empresarials, institucionals o legals. c) Assistència a centres universitaris, docents i educatius, incloses les escoles d'educació infantil. d) Retorn al lloc de residència habitual o familiar. e) Assistència i cura a persones grans, menors, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables. f) Desplaçament a entitats financeres i d'assegurances o estacions de proveïment en territoris limítrofs. g) Actuacions requerides o urgents davant dels òrgans públics, judicials o notarials. h) Renovacions de permisos i documentació oficial, així com altres tràmits administratius inajornables. i) Realització d'exàmens o proves oficials inajornables. j) A causa de força major o situació de necessitat. k) Qualsevol altra activitat d'anàloga naturalesa, degudament acreditada. D'altra banda, l'apartat 6è estableix en el punt 1r que, en relació a les empreses de serveis i comerç minorista, Les empreses no poden oferir serveis que impliquin un contacte personal proper, tret que sigui un servei essencial, sanitari, social o sociosanitari. La Resolució ha entrat en vigor avui 30-10-20, data en què s'ha publicat al DOGC. Els usuaris que tinguin concertada hora de visita de logopèdia fora del seu municipi en divendres o dissabte hauran de portar un certificat autoresponsable de desplaçament al·legant assistència a centres, serveis i establiments sanitaris i socials. Recomanem als logopedes fer arribar la citació per escrit (correu electrònic o whatsapp) a l'usuari, recordant-li com sempre les mesures de protecció que s'utilitzaran en la visita. Els logopedes que tinguin el seu lloc de treball fora del municipi de residència, en divendres o dissabte hauran de portar un certificat autoresponsable de desplaçament al·legant Compliment d'obligacions laborals, professionals, empresarials, institucionals o legals.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
30 de octubre 2020
MODIFICACIONS DE LES MESURES EN MATÈRIA DE SALUT PÚBLICA
Adjuntem la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, publicada avui dia 30 d'octubre al DOGC.

En l'apartat 2n s'estableix la limitació d'entrada i sortida de persones, tant pel que fa al tancament perimetral de Catalunya, com dels municipis. El tancament perimetral, però, només s'estableix des de les 6.00h del divendres a les 6.00h del dilluns.

Pel que fa als desplaçaments, tant en el tancament perimetral de Catalunya com dels municipis, només es permeten aquells que degudament justificats, es produeixin per alguns dels motius que s'indiquen:

a) Assistència a centres, serveis i establiments sanitaris i socials.
b) Compliment d'obligacions laborals, professionals, empresarials, institucionals o legals.
c) Assistència a centres universitaris, docents i educatius, incloses les escoles d'educació infantil.
d) Retorn al lloc de residència habitual o familiar.
e) Assistència i cura a persones grans, menors, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.
f) Desplaçament a entitats financeres i d'assegurances o estacions de proveïment en territoris limítrofs.
g) Actuacions requerides o urgents davant dels òrgans públics, judicials o notarials.
h) Renovacions de permisos i documentació oficial, així com altres tràmits administratius inajornables.
i) Realització d'exàmens o proves oficials inajornables.
j) A causa de força major o situació de necessitat.
k) Qualsevol altra activitat d'anàloga naturalesa, degudament acreditada.

D'altra banda, l'apartat 6è estableix en el punt 1r que, en relació a les empreses de serveis i comerç minorista, Les empreses no poden oferir serveis que impliquin un contacte personal proper, tret que sigui un servei essencial, sanitari, social o sociosanitari.

La Resolució ha entrat en vigor avui 30-10-20, data en què s'ha publicat al DOGC.

Els usuaris que tinguin concertada hora de visita de logopèdia fora del seu municipi en divendres o dissabte hauran de portar un certificat autoresponsable de desplaçament al·legant assistència a centres, serveis i establiments sanitaris i socials. Recomanem als logopedes fer arribar la citació per escrit (correu electrònic o whatsapp) a l'usuari, recordant-li com sempre les mesures de protecció que s'utilitzaran en la visita.

Els logopedes que tinguin el seu lloc de treball fora del municipi de residència, en divendres o dissabte hauran de portar un certificat autoresponsable de desplaçament al·legant Compliment d'obligacions laborals, professionals, empresarials, institucionals o legals.
Documents adjunts
Comparteix aquesta notícia