Per indicació dels nostres assessors us informem que el passat divendres es va aprovar en el DOGC un nou Decret Llei 30/2020 que preveu una nova ajuda per a tots els autònoms de 2.000 euros. Poden optar a ella tots els autònoms residents a Catalunya que tinguin un màxim de 6 treballadors i si son socis societaris que la societat tingui un màxim de 3 socis sempre que: - La base imposable de l'exercici anterior (2019) no superes els 35.000 euros. - El rendiment net de l'activitat durant els 3 primers trimestres del 2020 no hagi superat els 13.125 euros. https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/22248_ajut_extraordinari_autonoms_microempreses_covid19?category=
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
09 de novembre 2020
NOVA AJUDA PER A TOTS ELS AUTÒNOMS
Per indicació dels nostres assessors us informem que el passat divendres es va aprovar en el DOGC un nou Decret Llei 30/2020 que preveu una nova ajuda per a tots els autònoms de 2.000 euros.

Poden optar a ella tots els autònoms residents a Catalunya que tinguin un màxim de 6 treballadors i si son socis societaris que la societat tingui un màxim de 3 socis sempre que:

- La base imposable de l'exercici anterior (2019) no superes els 35.000 euros.
- El rendiment net de l'activitat durant els 3 primers trimestres del 2020 no hagi superat els 13.125 euros.

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/22248_ajut_extraordinari_autonoms_microempreses_covid19?category=
 
Comparteix aquesta notícia