Divendres, 12 de febrer de 2021 Plataforma de realització: Zoom La pandèmia de la COVID-19 ha suposat experimentar nombrosos canvis a les nostres vides: l'ús de la mascareta, el teletreball, l'educació a distància, la gestió de la incertesa, la pròpia malaltia i les seves seqüeles, etc. Les professions sempre volen avançar i innovar, però qualsevol canvi és lent. Davant una adversitat com la COVID-19 estem aprenent que afrontar grans canvis i innovacions és possible. Tots els professionals del nostre país han canviat la seva manera de treballar a una velocitat increible i, des de l'inici de la pandèmia, hem après que cooperant entre professionals som molt més efectius. Aquest és el motiu pel qual, des del Grau de Logopèdia, proposem aquesta trobada virtual multidisciplinari que té com a objectiu fer reflexionar i compartir experiències en temps de COVID-19 per valorar l'impacte de la pandèmia en tres àmbits diferents: la comunicació a la nostra societat, l'educació i la salut. Per a això comptem amb professionals de diferents camps que desenvolupen la seva tasca diàriament sota aquest nou condicionant. Trobareu tota la informació i inscripció a la jornada en el document adjunt.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
29 de gener 2021
JORNADA DE LOGOPÈDIA: Impacte de la Covid-19 en la Comunicació, l'Educació i la Salut
Divendres, 12 de febrer de 2021
Plataforma de realització: Zoom

La pandèmia de la COVID-19 ha suposat experimentar nombrosos canvis a les nostres vides: l'ús de la mascareta, el teletreball, l'educació a distància, la gestió de la incertesa, la pròpia malaltia i les seves seqüeles, etc.

Les professions sempre volen avançar i innovar, però qualsevol canvi és lent. Davant una adversitat com la COVID-19 estem aprenent que afrontar grans canvis i innovacions és possible. Tots els professionals del nostre país han canviat la seva manera de treballar a una velocitat increible i, des de l'inici de la pandèmia, hem après que cooperant entre professionals som molt més efectius.

Aquest és el motiu pel qual, des del Grau de Logopèdia, proposem aquesta trobada virtual multidisciplinari que té com a objectiu fer reflexionar i compartir experiències en temps de COVID-19 per valorar l'impacte de la pandèmia en tres àmbits diferents: la comunicació a la nostra societat, l'educació i la salut.

Per a això comptem amb professionals de diferents camps que desenvolupen la seva tasca diàriament sota aquest nou condicionant.

Trobareu tota la informació i inscripció a la jornada en el document adjunt.
Documents adjunts
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia