Per indicació de la Direcció General de Professionals de la Salut del Departament de Salut us fem arribar diverses informacions rellevants en quant a la campanya de vacunació donades les darreres actualitzacions: 1. Per a les persones que van rebre la primera dosi de A-Z i són menors de 60 anys, la Comisión de Salud Pública del Ministerio va decidir el passat divendres ajornar la segona dosi d'Oxford-AstraZeneca en persones menors de 60 anys fins les 16 setmanes mentre s'esperen noves dades. Aquí teniu la nota informativa: https://bit.ly/3xO5BhV 2. Per als professionals dels grups 3B i 3C que no han rebut cap dosi, la Estrategia de Vacunación del Ministerio (actualització 6) va deixar en suspens fins avançar en el grup de més de 60 anys. Entenem que a partir de la setmana vinent es podran reprogramar, doncs estem rebent un nombre de vacunes important aquesta setmana. 3. Per a les persones que treballen en els àmbits d'acció de grup 1 i 2 continuen actius (hospitals d'aguts, sociosanitaris, residències i primària principalment). Tota la informació relativa als grups prioritzats a la darrera actualització del Ministeri (6), la podeu consultar al següent enllaç: https://bit.ly/3uiHlT7
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
04 de maig 2021
ACTUALITZACIONS GRUPS PROFESSIONALS CAMPANYA DE VACUNACIÓ
Per indicació de la Direcció General de Professionals de la Salut del Departament de Salut us fem arribar diverses informacions rellevants en quant a la campanya de vacunació donades les darreres actualitzacions:

1. Per a les persones que van rebre la primera dosi de A-Z i són menors de 60 anys, la Comisión de Salud Pública del Ministerio va decidir el passat divendres ajornar la segona dosi d'Oxford-AstraZeneca en persones menors de 60 anys fins les 16 setmanes mentre s'esperen noves dades.

Aquí teniu la nota informativa:

https://bit.ly/3xO5BhV

2. Per als professionals dels grups 3B i 3C que no han rebut cap dosi, la Estrategia de Vacunación del Ministerio (actualització 6) va deixar en suspens fins avançar en el grup de més de 60 anys. Entenem que a partir de la setmana vinent es podran reprogramar, doncs estem rebent un nombre de vacunes important aquesta setmana.

3. Per a les persones que treballen en els àmbits d'acció de grup 1 i 2 continuen actius (hospitals d'aguts, sociosanitaris, residències i primària principalment).

Tota la informació relativa als grups prioritzats a la darrera actualització del Ministeri (6), la podeu consultar al següent enllaç:

https://bit.ly/3uiHlT7
Comparteix aquesta notícia