Per indicació de la Direcció General de Professionals de la Salut, us informem que en el següent enllaç trobareu tota la informació en relació a la segona dosi per aquelles persones menors de 60 anys que varen ser vacunades amb primera dosi amb A-Z: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/ciutadania/segona-dosi-professionals/ Inclou el procediment per aquelles persones que rebutgin Pfeizer, les quals simplement ho hauran d'indicar en el moment d'arribar al punt de vacunació on hagi triat la cita i signar el consentiment informat per tal de rebre A-Z. Com sempre rebreu un SMS. En el cas que el telèfon mòbil no estigui ben informat, podeu demanar citar a través del web habitual: http://vacunacovidsalut.cat Es recomana que no es traspassin les 16 setmanes des de la primera dosi alhora de triar cita. Com sempre, aniran actualitzant l'oferta dels punts en la mesura que vagin rebent vacunes.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
25 de maig 2021
INFORMACIÓ SEGONA DOSI PER MENORS DE 60 ANYS VACUNATS AMB A-Z
Per indicació de la Direcció General de Professionals de la Salut, us informem que en el següent enllaç trobareu tota la informació en relació a la segona dosi per aquelles persones menors de 60 anys que varen ser vacunades amb primera dosi amb A-Z:

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/ciutadania/segona-dosi-professionals/

Inclou el procediment per aquelles persones que rebutgin Pfeizer, les quals simplement ho hauran d'indicar en el moment d'arribar al punt de vacunació on hagi triat la cita i signar el consentiment informat per tal de rebre A-Z.

Com sempre rebreu un SMS. En el cas que el telèfon mòbil no estigui ben informat, podeu demanar citar a través del web habitual: http://vacunacovidsalut.cat

Es recomana que no es traspassin les 16 setmanes des de la primera dosi alhora de triar cita. Com sempre, aniran actualitzant l'oferta dels punts en la mesura que vagin rebent vacunes.
 
Comparteix aquesta notícia