Arran dels esdeveniments que el conflicte bèl·lic a Ucraïna està desencadenant, i amb la voluntat que sigui útil en moltes altres situacions, ens adrecem a vosaltres per fer-vos arribar un recull de recomanacions per assessorar les famílies i el personal d'acollida en la comunicació amb infants i adolescents refugiats. Aquest document serveix de guia per a les interaccions amb persones amb què no es comparteix la llengua i, en particular, per saber relacionar-se, més enllà de les paraules, amb infants i adolescents en una situació tan delicada com és la del desplaçament forçós. En aquesta mena de contextos, és primordial garantir la plena protecció dels menors i l'accés ràpid als seus drets específics. Us demanem i us agraïm que feu màxima difusió d'aquest document.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
21 de abril 2022
LA COMUNICACIÓ, LA MILLOR EINA D'ACOLLIDA
Arran dels esdeveniments que el conflicte bèl·lic a Ucraïna està desencadenant, i amb la voluntat que sigui útil en moltes altres situacions, ens adrecem a vosaltres per fer-vos arribar un recull de recomanacions per assessorar les famílies i el personal d'acollida en la comunicació amb infants i adolescents refugiats.

Aquest document serveix de guia per a les interaccions amb persones amb què no es comparteix la llengua i, en particular, per saber relacionar-se, més enllà de les paraules, amb infants i adolescents en una situació tan delicada com és la del desplaçament forçós. En aquesta mena de contextos, és primordial garantir la plena protecció dels menors i l'accés ràpid als seus drets específics.

Us demanem i us agraïm que feu màxima difusió d'aquest document.
Documents adjunts
Comparteix aquesta notícia
Multimèdia