El Sr. Ramon Montes, director general de Centres Concertats i Centres Privats, en la reunió mantinguda el dia 7 de febrer de 2023 amb la Sra. Mireia Sala, Degana del CLC, ens va comunicar que el Departament d'Educació tornarà a permetre la contractació de logopedes als centres concertats, per a l'exercici de la professió, sense requerir la titulació de mestre. En aquest sentit, el Departament està treballant en la modificació de l'aplicatiu GConcert que ha de permetre el reconeixement dels logopedes contractats pels centres d'educació especial concertats. Des del CLC estem satisfets per haver pogut contribuir, juntament amb Dincat, altres entitats i el mateix Departament, a redreçar aquesta situació, en benefici dels alumnes d'aquests centres que requereixen de la nostra atenció professional, i que ara la podran continuar tenint. Esperem que aquest sigui el primer pas perquè, en un futur proper, el Departament d'Educació permeti la contractació de logopedes, com a professionals especialistes no docents, en la resta de centres educatius, per tal que puguem exercir les funcions que ens són pròpies en interès dels alumnes.
REGISTRA'T

Gràcies, les dades de registre han estat rebudes correctament al CLC i hem enviat* les teves dades d'accés al correu-e que has indicat en el formulari.

Una vegada verificada pel CLC la teva identitat, rebràs un nou correu-e confirmant que ja pots accedir amb seguretat a les àrees restringides del web.

*Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Registrar-me

* Registrant-te podràs accedir a totes les àrees restringides del web, veure-publicar ofertes a la borsa de treball del CLC i recuperar el teu mot de pas si l'oblides
Inicia sessió com usuari/a CLC
Consento el tractament de les meves dades. COL.LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA tractarà les seves dades amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.
Accedir
Has oblidat la teva clau d'accés? 

Hem enviat un correu electrònic a l'adreça amb què et vares registrar que conté el teu mot de pas.

*Recorda que si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

Recuperar

Enviarem el teu mot de pas al correu-e amb el que et vares registrat.

Si no veus el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta de correu no dessitjat o d'altres.

inici > Notícies
NOTÍCIA DEL CLC > DETALL
09 de febrer 2023
EL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ TORNARÀ A PERMETRE LA CONTRACTACIÓ DE LOGOPEDES A LES ESCOLES CONCERTADES
El Sr. Ramon Montes, director general de Centres Concertats i Centres Privats, en la reunió mantinguda el dia 7 de febrer de 2023 amb la Sra. Mireia Sala, Degana del CLC, ens va comunicar que el Departament d'Educació tornarà a permetre la contractació de logopedes als centres concertats, per a l'exercici de la professió, sense requerir la titulació de mestre.

En aquest sentit, el Departament està treballant en la modificació de l'aplicatiu GConcert que ha de permetre el reconeixement dels logopedes contractats pels centres d'educació especial concertats.

Des del CLC estem satisfets per haver pogut contribuir, juntament amb Dincat, altres entitats i el mateix Departament, a redreçar aquesta situació, en benefici dels alumnes d'aquests centres que requereixen de la nostra atenció professional, i que ara la podran continuar tenint.

Esperem que aquest sigui el primer pas perquè, en un futur proper, el Departament d'Educació permeti la contractació de logopedes, com a professionals especialistes no docents, en la resta de centres educatius, per tal que puguem exercir les funcions que ens són pròpies en interès dels alumnes.
 
Comparteix aquesta notícia