DILLUNS 31 D'OCTUBRE

Us informem que el dilluns 31 d'octubre romandrem tancats.
L'ATENCIÓ A LES PERSONES AMB TRASTORNS OBSTRUCTIUS DEL SON

El CLC col·labora amb el Congrés d'Odontologia Avançada del Barcelona Dental Show 2023 amb una taula rodona sobre la complementarietat entre l'abordatge odontològic i logopèdic en l'atenció a les persones amb trastorns obstructius del son. La taula rodona es celebrarà el dijous 26 de gener al matí i comptarà amb les següents participacions:

Moderadora:

Sra. Eva Galtés - logopeda, expertesa en motricitat orofacial i disfuncions orofacials.

Ponents:

Dr. Josep Maria Clemente - odontòleg, expertesa en SAHOS.
Dra. Patrícia Cubells Ricart - odontòloga, expertesa en TROS.
Sra. Ester Rodríguez - logopeda, expertesa en motricitat i disfuncions orofacials.

Guardeu-vos la data!
OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a El Pont de Suert (Lleida) 

Es busca logopeda per atendre primeres visites, elaboració i diagnòstic de llenguatge i evolució i, intervenció a infants i famílies.
  
Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 10 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MURCIA

El Colegio de Logopedas de Murcia organiza dos cursos a càrrec de Celia Roldán Alaminos.

Integración sensorial para la práctica en logopedia. Els dies 5 i 19 de novembre.

- Procesamiento sensorial en dificultades de alimentaciónEls dies 12 i 19 de novembre.

Hi haurà una part teòrica que s'impartirà en línia i una part pràctica que serà en format presencial.

Per a inscripcions i més detalls del cursos, cliqueu l'enllaç següent:
COL·LEGI DE LOGOPEDES DE BALEARS

El Col·legi de Logopedes de Balears ha organitzat el curs: Intervención logopédica en atención temprana: la familia como coterapeuta, a càrrec de Claudia T. Escorcia Mora.

El curs es durà a terme els dissabtes 5 i 12 de novembre en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE EXTREMADURA

El Colegio de Logopedas de Extremadura ha organitzat el curs: Abordaje de la Aversión Alimentaria Infantil, a càrrec de Begoña Barceló i María García.

El curs es durà a terme els dies 12 i 13 de novembre en modalitat presencial. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CASTILLA LA MANCHA

El Colegio de Logopedas de Castilla La Mancha ofereix el curs: Frenillo Lingual  Alterado: más allá de las alteraciones del habla, a càrrec d'Yvette Ventosa. 

El curs es durà a terme el dia 21 de gener en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
RECORDATORI: JORNADA SOBRE LA SALUT DELS PROFESSIONALS DE LA SALUT EN TEMPS DE PANDÈMIA

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya (Sectorial d'Acció Social, Ensenyament i Humanitats), la Fundació Galatea i el Col·legi de Metges de Barcelona, convoquen una jornada sobre la salut dels professionals de la salut en temps de pandèmia, en la que es presentaran dades de l'estudi Repercussions de la COVID sobre la salut i l'exercici de la professió dels professionals de la salut de Catalunya.

Aquest acte es durà a terme el 24 d'octubre a les 18:00 h en modalitat presencial al Col·legi de Metges de Barcelona (Pg. de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona).

Per confirmar la inscripció s'ha d'enviar un correu electrònic indicant el nom i cognom, adreça electrònica i col·legi professional al qual es pertany a: acteintercol@coltscat.cat
BIZBARCELONA 2022

Els dies 9 i 10 de novembre es durà a terme el saló BizBarcelona a la Fira de Barcelona, un punt de trobada per a empreses, professionals i col·legiats i col·legiades de tots els sectors.

El dia 9 de novembre, de 10:00 a 14:00 h, tindrà lloc el Networking amb hores concertades. Els inscrits rebran una agenda personalitzada amb l'horari de les seves entrevistes.

Trobareu més informació a l'enllaç següent:
PRODISCAT PEDIÀTRIC: UN QÜESTIONARI ÚTIL PER DETECTAR LA DISLÈXIA EN PEDIATRIA 

Us informem que finalment s'ha publicat a la revista de la Societat Catalana de Pediatria la validació del PRODISCAT Pediàtric.

El CLC va col·laborar en l'elaboració d'aquest qüestionari que permetrà els pediatres detectar precoçment la dislèxia a la consulta.
FORMACIONS SENSE COST (TARDOR 2022)

Els col·legiats del CLC tenen accés a diversos cursos sense cost en modalitat d'Aula Virtual del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Aquests cursos estan destinats tant a treballadors adscrits al Règim General com a autònoms i persones en situació d'atur.

Trobareu el calendari d'accions formatives sense cost a l'apartat Formació Externa del web del Col·legi, a l'enllaç següent:
EUROPEAN SOCIETY FOR SWALLOWING DISORDERS

La European Society for Swallowing Disorders (ESSD) organitza el curs en línia: Multilevel Swallowing Disorders: Videofluoroscopic Case Discussions. El curs serà realitzat per Peter Pokieser el dia 16 de novembre a les 18:30 h. Per fer la inscripció cal seguir l'enllaç següent:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat