RECORDATORI: 15es JORNADES INTERDISCIPLINARS CATALANES DE RESIDÈNCIES DE GENT GRAN

Els propers dies 11 i 12 de març de 2022 celebrarem les 15es Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran.

Podeu formalitzar ja la vostra inscripció i presentar els vostres treballs en format pòster.

Descompte per a logopedes col·legiats.
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE MURCIA

Curs en línia: Intervención logopédica en trastornos de cabeza y cuello
Ponent: Salvador Jiménez Hernández
Dates: 29 i 30 de gener de 2022
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CASTILLA Y LEÓN

Curs en línia: Escucha y lenguaje hablado en niños sordos: Abordaje auditivo-verbal
Ponent: Hilda Furmanski
Dates: 5 i 6 de febrer de 2022
Més informació: secretaria@logopedascyl.es
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CANTABRIA

Curs en línia: Arasaac: Pictogramas, recursos y ejemplos para la comunicación y la accesibilidad cognitiva
Ponents: David Romero Corral i Sara Cachán Muñoz
Dates: 26 de febrer de 2022
SUBVENCIONS DESTINADES A LA CONTRACTACIÓ I A LA CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES DE JOVES EN SITUACIÓ D'ATUR

Per indicació del Servei d'Ocupació de Catalunya, us informem que el dia 30 de desembre es varen publicar al DOGC les convocatòries de Foment a la contractació. El període per poder presentar sol·licituds serà el següent:

· Contractació en pràctiques: des de l'endemà de la publicació de la resolució i fins al 31 de març de 2022 a les 15:00h. RESOLUCIÓ EMT/3862/2021

· Contractació joves: des de de l'endemà de la publicació de la convocatòria a les 9:00h fins al 31 de març a les 15:00h. RESOLUCIÓ EMT/3861/2021

Per a qualsevol dubte us podeu dirigir a: contractacio_joves.soc@gencat.cat . A més, al web del SOC hi trobareu un document de Preguntes més Freqüents https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/inici/
PROGRAMA CONSOLIDA'T - UNIVERSITAT DE BARCELONA

Ja és aquí la nova edició del programa Consolida't, per a autònoms i microempreses que vulguin reforçar els seus negocis amb tutories personalitzades i formació específica.
Al llarg de 7 mesos, professionals de l'àmbit empresarial analitzen la situació particular, fortaleses i les àrees de millora de cadascun dels negocis dels participants. Així, els guiaran amb un pla d'acció per donar un nou impuls a la seva activitat professional. 

Aquest programa està totalment subvencionat per la Generalitat i no té cap cost per a la persona participant (valorat en 1.600 €).

Inscripcions fins el 30 de gener.

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat